Alamat

3F, Gedong 4, Huayi Industrial Park, Jalan Dongxing, Kota Guzhen, Kota Zhongshan, Propinsi Guangdong, Cina

Telepon

+86 13189249015

Whatsapp

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami